Welkom / welcome – Intro

In Espagnol: articulo en la Vanguardia

For English or dutch….

Welkom op mijn blog.

Je zult hier geen verslagen vinden van dag tot dag en van kilometer tot kilometer, dat lijkt me veel te saai. Daarnaast is mijn plan ook in maanden opgesteld. Eerste maand proberen in Zweden te geraken, tweede maand door Zweden. Maand 3 wil ik in Tromsø, Noorwegen zijn,… en op 26 oktober 2019 moet ik in La Fosca zijn, net boven Barcelona. Dus zou het wat ridicuul zijn om plots dag tot dag of week tot week verslaan.

Wat je hier vooral zal vinden zijn – niet noodzakelijk chronologische- gebeurtenissen, hersenspinsels, anekdotes die door het toeval gelinkt worden, ontmoetingen – waar ik er al talloze van heb gehad-,…

Ik zal afwisselend in Nl en Eng schrijven, als de technologie het toelaat, dan kun je in het menu de gewenste taal kiezen. Let op, het zijn meestal verschillende artikelen, dus ode aan de meertaligheid!

Hopelijk neem ik je zo een beetje mee op reis.

In English

Welcome to my blog, I will not keep a boring day-to-day overview, but will comment and describe all kinds of little adventures that spice up my big adventure.

This blog will be in 2 languages. If technology allows you will be able to choose your language in the menu. Just know, it are all different articles, so it’s an ode to multilingualism.

I hope I can give you a little travelling feeling.

8 gedachtes over “Welkom / welcome – Intro

  1. We saw your bike yesterday on the promenade of Carcavelos beach. Someone told us you had gone for a swim – in Mid-February!!! We hope that a lot of Portuguese will take note of your venture as this country is not exactly paving the way for cyclists like other countries do. We wish you good luck for you further travels!

   Like

   1. Hi, thanks for your message, i was surfing. It was great. There is indeed a lot of work to do to make the country bicycle friendly. On the good site, there are already some nice bicycle lanes and i meet a lot of people who see cycling as a real way of transportation!

    Like

 1. Hello Benoit…lovely to meet you today on the river bank in Seville…we’re hoping your solar ethos will be a huge success one day and continue to inspire others with your travels ….
  Paul & Dionne Conlan
  Manchester
  UK

  Like

 2. Benoit, chapeau, echt waar. Mijn vriend, Rudy en ik, Jacqueline hadden het “voorrecht ” om jou ergens in het Zuiden van Spanje tegen te komen. Rudy had de Belgische vlag , fier zien wapperen aan je sunbiker en maakte onmiddellijk rechtsomkeer. De wagen trok jouw aandacht en jij stopte. Wij stellen ons voor, dat jij jouw verhaal al ettelijke malen hebt verteld. Toch blijf je er geduldig, enthousiast onder. Het lichtje in jouw ogen vraagt en hoopt op meer van dat. Benoit, jij bent al maanden met jouw Bike, met jezelf en de natuur op reis en het doet goed. Dat straalt van je af. Met veel aandacht en bewondering volgen we jouw blog. We willen meer van dat. Ik ben stiekem fier dat jouw Belgisch vlaggetje het al zoveel km’s goed doet. Benoit, geniet van alles vriend, jij bent echt goed bezig.
  Rudy en Jacqueline. Chiclana ( jan. 2020 )

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.