Het keerpunt

Er is een duidelijk punt waar mijn hele trip veranderde. Er is 1 plek dat synoniem is voor mijn terugkeer, voor het einde van dit deel van de reis.

3 gedachtes over “Het keerpunt

 1. Benoit, niettegenstaande je met veel vragen ( misschien met meer dan voor je vertrok) vinden wij, dat je echt goed bezig bent. Niet aan jezelf twijfelen. De beslissingen worden nu voor jou genomen, jij moet het zelf niet meer doen. Speel piano , neem je verhalen en reizen mee in je hoofd en hart. Ga later misschien naar een onbekend land en begin opnieuw. De tijd leert ons zoveel en wij kunnen het weten.
  Chapeau!!welkom in het verlaten Belgie en hou het veilig
  Rudy en Jacqueline (Spanje – Belgie )

  Like

 2. Dag Benoit, Wat een indrukwekkend stuk. Wat verbaal niet altijd makkelijk is om uit te drukken, slaag je in om haarscherp te verwoorden op papier, je ervaring, je gevoelens, je plannen, je verwachtingen… Groetjes, Pa en ma

  >

  Like

 3. Hai Benoit Woelige en spannende ttijden en allerlei overwegingen zijn er voor jou aangebroken wat ik in jouw verhalen heb gelezen. Laat de positiviteit zinger in jouw gem ode al overseers het pessimisme. Er gebeuren Echt wel mooie sakes en vergeet niet jouw mooie ervaringen doorkruist door mooie landschappen. Is leraar woorden , alhoewel je moeilijk even leer linger en orders tegenkomt , met jouw humor Moët het wel Lukken, iets voor jou? In talen of geschiedenis? Je vertelde het verhaal van het modder avontuur toen dacht ik weer aan mijn Deense avontuur. Vroeg. aan een dame , was een Zweedse die in haar buitenverblijf in Denemarken sat, de weg. Jammer h.et like dood, op mijn terugweg kwam ik haar weer tegen. Ze was op weg naar mij want het was verkeerd wat ze vertelde en zo kwamen met elkaar in. gesprek. Tja had ze mijn leeftijd dan was het ook voor haar het overwegen waard. Maar last but not least zei ze , kom we nemen dit parade, het liep steil omhoog, Dan duw ik wel van achter. Moët je weten dat ze al in de zeventig was, dust mijn hart ging tekeer want ik voelde me verantwoordelijk voor haar. Het paadje was glibberig door de modder, was enorm blij dat het goed was afgelopen. Benoit. Ook voor jou komt het goed, je bent op de juiste plek , waar Paul en ik jaren geleden waren geweest, niet op bedevaart maar toch de kerk bezocht. Plak er geen religious op but Believe in het goede wat jou over komt. Lieve gr ook van Paul. Suzan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.