Het plan

Er is Altijd een plan, en soms ook een schets.

Reizen, dat was het plan, net als dat in elke Tinderprofiel vermeld hoort te staan:

❤️reizen.

Lang reizen, ver reizen en veel reizen zonder dat er al te veel van de flink verdiende -niks opbrengende- spaarcentjes mocht afgetrokken worden. Dat varkentje mag nog niet aan gruzelementen, want ‘dat heb je nodig voor later’.

Na heel wat virtuele omzwervingen op het net, kwam ik het idee van de op zon aangedreven fiets tegen. Dat leek me wel wat, afstanden afleggen met een elektrische fiets, opladen terwijl je rijdt, en wie weet zelfs puur op de zon. Een trailer met zonnepanelen geeft dan weer wat opbergmogelijkheden. Dus volgde al snel een schets.

Schets door fietskarxl.be

‘T is tenslotte niet omdat je met de fiets op reis gaat dat het daarom enkel een fietsreis mag zijn.

Er werd vanalles geschetst. Allerlei vormen van trailers, allerlei mogelijke routes, allerlei creatieve budgetten. Tot het punt dat er weer geschrapt werd tot 1 vaag plan en een heel duidelijke trailer.

Foto door Konni&Wolle, twee allervriendelijkste Couchsurfing-hosts

Een gedachte over “Het plan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.